Úgy vélem haladni kell a korral.

 

Nem egyszer lehet hallani, olvasni, látni olyan híreket, melyekben arról számolnak be, hogy egy híresség összeesett és újraéleszteni kellett, amíg megérkezett a mentő. Sajnos a kevésbe ismert emberekről nem számol be a média. Nem egy esetben fordul elő, hogy a kolléga esett össze a munkahelyén, egy barát, rokon, vagy közeli ismerős lett rosszul az otthonában... Róluk valahogy megfeledkeznek, pedig nekik ugyanúgy járna egy esély a túlélésre!

 

Ön tudja használni a defibrillátort? Tudja, hogy hol vannak közterületeken vagy intézményekben kihelyezett defibrillátorok? Tudja, hogy ma Magyarországon mekkora esélye van túlélni egy hirtelen szívhalált? Tudja, hogy mennyivel növelhető meg defibrillátor használatával a hírtelen szívhalál túlélési esélye?

 

Ma már egyre több lehetőség van arra, hogy szükség esetén használjuk a defibrillátor. A defibrillátor használata 70%-al növeli meg a túlélés esélyeit, de csak akkor, ha tudják használni! Mindezek mellett tudnak újraéleszteni. A kettő együtt igazán hatásos. Ma Magyarországon a hirtelen szívhalál túlélési esélye 1-2%!

Szeretnék egy új szemléleti trendet indítani. Ha van már mindenki számára elérhető defibrillátor, akkor miért ne tanulja meg használni is?!

Erre kínálok lehetőséget egy 2 órás tanfolyam keretein belül. (Az óraszám csoport létszámától függően változhat).

 

Helyszín és időpont előzetes egyeztetés alapján

Telefonon: Horváth Katalin 06/20 293-94-91 vagy  e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A fent említett tanfolyamra történő csoportos jelentkezés esetén kedvezmény!