INTERAKTÍV ELőADÁS AZ ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁSRÓL

 

Szolgáltatás célja: Interaktív módon megismertetni a résztvevőket az alapvető elsősegélynyújtási ismeretekkel látványos módon, eszközök használatával és a hallgatóság bevonásával.

 

Szolgáltatás leírása: a résztvevők megismerkedhetnek a legalapvetőbb elsősegélynyújtási ismeretekkel, a megrendelő igénye szerinti témában, amely lehet közúti, háztartási/gyermek, sport vagy munkahelyi baleset megelőzés. A témának megfelelően az előadó különböző segédeszközökkel (fantommal, képekkel, videókkal) és a résztvevők aktív bevonásával prezentálja a lehetséges baleseteket és annak kezelési módját, felhívja a figyelmet a tévhitekre, helytelen eljárásokra és ismerteti a helyes eljárásokat. Az előadásokat tapasztalt, rutinos előadó tartja.

 

Ajánlott létszám: 20-40 fő

 

A szolgáltatás időigénye: 20, 30, 60 vagy 90 perces verzióban is kérhető

 

A szolgáltatás helyigénye: jól szellőző terem székekkel

 

A szolgáltatás eszközigénye: asztal, létszámnak megfelelő szék, esetleg projektor.

 

Előnye: rövid idő alatt lehet sok ismeretet lehet átadni, figyelemfelhívó, szórakoztató és nagy létszámmal is lehet dolgozni.

Hátránya: gyakorlat hiánya

 

Helyszín: a megrendelő igényei szerint; munkahelyen iskolában; rendezvényteremben... 

 

Kinek ajánlott?: Különböző rendezvények – sport, egészség, munka, gyermek, stb.- kiegészítő előadásaként, iskoláknak

 

Érdeklődni: Horváth Katalin 06/20 293-94-91 számon, vagy e-mailben Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.